Bezorg en ophaal service

Haal- en brengservice

Als u wilt kunnen wij de goederen op elk gewenst adres ophalen. Hebt u de bij ons ondergebrachte goederen weer nodig? Dan is een belletje genoeg. MYSKS levert de spullen dan weer af op de locatie die u aangeeft.

Tijdelijke opslag: haal- en brengservice

Gaat u verbouwen, renoveren of verhuizen en/of hebt u tijdelijke opslag nodig? Voor tijdelijke op- en overslag werken wij met individuele containers. Zo bent u er zeker van dat uw spullen veilig opgeslagen worden en dat deze niet met de eigendommen van anderen vermengd worden.

Bij containeropslag is de haal- en brengservice inbegrepen. Wij rijden met een container voor die is afgestemd op de ruimte die u nodig hebt. Wij laden uw spullen netjes in, sluiten de container af en plaatsen deze op ons afgesloten terrein. Hebt u de spullen weer nodig? Dan brengen we de container naar de gewenste locatie en laden wij uw eigendommen weer uit.

De huurperiodes voor tijdelijke opslag zijn flexibel. Een dag, een week, een maand of een aantal jaren, MYSKS biedt u de ruimte die u nodig hebt. Daarbij zijn uw eigendommen gratis verzekerd tot € 5000,-. Voor hogere bedragen kunt u via MYSKS een opslagverzekering afsluiten.