Sneltransport van A naar B

Sneltransport

Met tien MYSKS-auto’s rijden we dagelijks vaste transportprogramma’s. Naast Amsterdam en omstreken komen we daarbij ook elke dag in Lelystad, Almere, Zaanstad, Hoorn, Den Helder, Alkmaar, Hoofddorp, Leiden, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Andere plaatsen in Nederland doen wij op verzoek aan.

Staat u bij een bouwmarkt, grote woonwinkel of hebt een grote aankoop gedaan via bijvoorbeeld Marktplaats.nl of veilingsite? U kunt er in elk geval op vertrouwen dat MYSKS uw aanwinst binnen 48 uur van A naar B brengt. Als er echter een chauffeur in de buurt is, kunnen wij desgewenst ook direct handelen.

Daarnaast werken wij ook op afspraak. Hebt u een mooie kast gezien en wilt u deze snel thuis hebben? Bel MYSKS en wij zorgen dat we op de afgesproken tijd, op de afgesproken plaats staan. Wij zijn daarmee vaak sneller dan de betreffende woonwinkels of bouwmarkten! Wanneer de meubels thuis gemonteerd moeten worden, dan helpen wij u graag een handje mee.

Ook wanneer u op een bovenwoning zonder lift woont, bent u bij MYSKS aan het juiste adres. Met onze verhuislift staat uw aankoop zo op de juiste plaats!

Internationaal transport

Van enkel pakketje tot meerdere pallets, zelfs voor complete verhuizingen naar het buitenland kunt u bij MYSKS terecht. Onze vrachtkoeriers en chauffeurs rijden met een bestelauto of juist grote transportwagen net zo makkelijk naar bijvoorbeeld België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland en Denemarken. In voorkomende gevallen werken wij daarbij samen met transportbedrijven uit verschillende landen.