Verhuislift

Juist in Amsterdam, maar natuurlijk ook in andere plaatsen zijn er nogal wat bovenwoningen te vinden. Een lift is er niet, het trapgat is te nauw om bijvoorbeeld meubels of bouwmaterialen naar boven te kunnen brengen.

In dat geval biedt de praktische verhuislift van MYSKS uitkomst. Uiteraard wordt deze verhuislift vaak ingezet bij verhuizingen. Zo groots hoeft het echter niet altijd te zijn. Ook als er maar één object naar boven moet, kunt u met een gerust hart naar MYSKS bellen.

Huur van de verhuislift is altijd inclusief bediening. Tarieven worden per uur berekend en zijn all inclusive. Onze specialist rijdt de lift tot aan uw deur, bouwt de lift op, bedient deze en bouwt hem als het werk gedaan is weer af. Gaat het om veel of grote goederen, dan kan MYSKS uiteraard extra mankracht leveren.

Hebt u een inschattingsfoutje gemaakt en komt u er voor de deur pas achter dat u uw spullen niet naar boven kunt krijgen? Dat kan de beste overkomen. Onze kracht is snelheid. In veel gevallen kan MYSKS u binnen enkele uren uit de brand helpen.