Ons verhuuraanbod

MYSKS beschikt over een uitgebreid en representatief wagenpark. Voor een zeer scherpe prijs kunt u gebruik maken van één van onze huurauto’s. U kunt bij ons terecht voor de huur van:

  • personenwagens;
  • personenbussen met ruimte voor negen personen;
  • kleine en grote bestelwagens met een inhoud van 3 tot 22 m3;
  • bakwagens met of zonder laadklep;
  • verhuiswagens;
  • vrachtwagens

MYSKS Verhuur richt zich op zakelijk en particulier gebruik en heeft voor elke situatie een passende auto. Er zijn daarom wagens mét en zonder reclame beschikbaar. Ook studenten kunnen bij ons terecht. MYSKS hanteert voor verhuur wel een minimale leeftijd van 21 jaar.

MYSKS is aangesloten bij de BOVAG en erkend door de RWD. Onze wagens zijn jong, goed onderhouden en representatief. Mocht u ondanks dat toch met pech komen te staan, dan kunt u door heel Europa terugvallen op erkende hulpdiensten.

Prijsgarantie
Bij MYSKS betaalt u voor de huur van vervoer niet meer dan nodig is! Wij maken er werk van de prijzen laag te houden, zoveel werk dat we u de laagste prijsgarantie durven geven. Lees hier onze voorwaarden!

Anders dan vele andere verhuurbedrijven begrijpen wij dat niet iedereen over een creditcard beschikt. Daarom kunt u bij MYSKS ook gewoon met PIN betalen.

Chauffeur
Wanneer u niet over een rijbewijs beschikt, voor de betreffende wagen een groot-rijbewijs nodig is, of wanneer u om welke reden dan ook niet zelf wilt of kunt rijden, kunt u een auto met chauffeur huren. Vraag naar de voorwaarden!